Logo Logo

Dj's die voorbij komen op Topdance radio

Eric BDj Jolanda

Biografie: Eric B

  Tot zijn puber tijd was Eric B (toen der tijd Dj Eric) veel actief met zijn eigen lp's & casette decks. Wat later ging hij stappen met wat vrienden en ondekte het muziek draaien in discotheken wel iets voor hem was. Hij ging sparen voor zijn eigen dj spullen en bouwde zelfs een eigen drive in tafel, hiermee ging hij heel het land door en draaide zo voornamelijk Apr├ęs-ski muziek.

  Steeds meer op drive in show toer was hij te boeken en in verschillende discotheken en kroegen was hij actief aan het draaien.
  Zijn muziek keuze werdt ook steeds breder en begon hij zich meer in de Dance category vinden.

  Toen hij na zo kleine 25 jaar draaien iets anders wilde gaan doen, ondekte hij de wereld van het radio maken op internet. Al snel vond hij ergens een plekje om te starten maar ontdekte hij dit zelf ook kon opzetten.
  Hij ging op zoek naar informatie, hoe je omgaat met de luisteraars en leerde zo de fijne kneepjes van het online muziek streamen. Het radio wereldje is totaal iets anders dan op een drive in show of een discotheek te staan.

  Na een paar jaar actief bezig te zijn geweest als radio dj (presentator) ontdekte hij het zelfs mogelijk was een eigen server af tenemen. Hiermee is hij actief geworden met Topdance radio en draait daar wekelijks zijn favoriete radio programma's, en werkt aan deze website Topdance music tot heden.

Terug naar het begin.


Biografie: Dj Jolanda

  In de jonge jaren luisterde Jolanda graag naar verschillende soorten muziek die ze mooi vond en kwam er op den duur achter dat ze voornamelijk Trance & Jaren 90 heel erg mooi vind.
  Dit ging ze sparen op cd's en ging zo heel wat platen zaken af voor complete albums. Toen ze flink gespaard had kwam ze uiteindelijk in contact met Eric B waar ze bij Topdance radio muziek ging draaien en zo haar favoriete muziek aan iedereen te laten horen, dit onder de naam Dj Jolanda.

  Ook nu wordt ze steeds actiever hierin en gaat ze steeds meer haar collectie uit breiden om deze online te kunnen streamen. Het fijne kneepjes van het dj vak (radio presenteren) leert ze samen met hulp van Eric B

Terug naar het begin.

Vak 1

Vak 2

© Topdance music