Logo Logo

Dj's die voorbij komen op Topdance radio

Eric BMirandi

Biografie: Eric B

  Tot zijn puber tijd was Eric B (toen der tijd Dj Eric) veel actief met zijn eigen lp's & casette decks. Wat later ging hij stappen met wat vrienden en ondekte het muziek draaien in discotheken wel iets voor hem was. Hij ging sparen voor zijn eigen dj spullen en bouwde zelfs een eigen drive in tafel, hiermee ging hij heel het land door en draaide zo voornamelijk Apr├ęs-ski muziek.

  Steeds meer op drive in show toer was hij te boeken en in verschillende discotheken en kroegen was hij actief aan het draaien.
  Zijn muziek keuze werdt ook steeds breder en begon hij zich meer in de Dance category vinden.

  Toen hij na zo kleine 25 jaar draaien iets anders wilde gaan doen, ondekte hij de wereld van het radio maken op internet. Al snel vond hij ergens een plekje om te starten maar ontdekte hij dit zelf ook kon opzetten.
  Hij ging op zoek naar informatie, hoe je omgaat met de luisteraars en leerde zo de fijne kneepjes van het online muziek streamen. Het radio wereldje is totaal iets anders dan op een drive in show of een discotheek te staan.

  Na een paar jaar actief bezig te zijn geweest als radio dj (presentator) ontdekte hij het zelfs mogelijk was een eigen server af tenemen. Hiermee is hij actief geworden met Topdance radio en draait daar wekelijks zijn favoriete radio programma's, en werkt aan deze website Topdance music tot heden.

Terug naar het begin.


Biografie: Mirandi

  Mijn naam is Miranda en me dj naam bij Topdance is Mirandi, hierbij dan een klein stukje over mij:

  Ik heb zolang ik me kan herinneren altijd wat met muziek gehad. Ik kon geen dag zonder muziek en dat hebben mijn ouders en broer ook geweten. Op elk vrij moment en wanneer het kon stond ik boven op zolder in mijn slaapkamer mee te dansen en mee te zingen op de muziek. Vaak niet eens wetend wat er gezongen werd en zong dan ook vaak verkeerd mee.

  Naarmate ik ouder werd, werd dat dansen ook minder. Zingen ben ik altijd blijven doen. Nou ja zingen...

  In 2009 ben ik door vrienden in aanraking gekomen met het dj-en op een internet radio station. Dit vond ik erg leuk om te doen. Dit ben ik door de jaren heen ook blijven doen bij verschillende stations en ook met wat tussenpauzes.

  Sinds oktober 2017 ben ik bij Topdance terecht gekomen. Dit kon ook niet anders want had goed contact met Eric B. In november 2017 werd Eric B. mijn vriend en ben ik begin dit jaar mede-eigenaresse geworden. Samen beheren we nu dan www.topdance.nl
  Soms word er gekibbeld want we zijn het niet altijd eens over bepaalde dingen. Maar het komt altijd wel goed doordat we een middenweg hebben gevonden.

  Ik ben in ieder geval blij met mijn draai uurtjes bij Topdance. Wanneer ben ik nou te horen? Woensdag en donderdag van 20:00u tot 22:00u zijn mijn vaste dagen en tijden. Soms moet er ook wel eens ingevallen worden.

  Houdt vooral onze facebook pagina in de gaten waarop je ook kan zien wie er draait en de nieuwtjes binnen Topdance.

  Groetjes Mirandi

Terug naar het begin.


Vak 1

Vak 2

© Topdance music